Etiketter

, ,

I dag firade jag Lynx åttaveckorsdag på bästa tänkbara sätt genom mitt första riktiga träningspass sen i mars: StrongMama på SATS Odenplan. Helt underbart! Lynx var också hur nöjd som helst fast hon fick ligga stilla själv på en matta. Jag hoppas det var för att hon gillade miljön och att ha en lycklig, svettig mamma – men det kan så klart också ha varit att hon var omgiven av massor av bebisar som var roliga att titta på. Oavsett så var det helt fantastiskt och gav så mycket mersmak att jag bokade en träff med en PT av bara farten. Vänta bara, snart är jag tillbaka igen!

IMG_1390Kaoset sett i spegeln. Alla bebisar låg i mitten och vi mammor tränade cirkelträning på stationer runt om.

IMG_1387Gladaste bebisen! Sa knappt ett pip utan låg bara och tittade nyfiket.

IMG_1393Jag och min lilla Mini-Me. Om några månader ska det vara betydligt mer muskler på bilderna!