Etiketter

, , , , , ,

I måndags fyllde jag år, vilket jag nästan hade glömt bort på grund av andra lite viktigare födelsedagar så jag hade inte planerat något själv. Men tack vare min mysige man fick jag fira ändå, med något så otroligt lyxigt som en barnfri middag på Oaxen Slip. Farmor och farfar passade båda barnen och jag fick äta Grillad lammstek med rostad morotschutney & vitlök till huvudrätt och PiteJohans chokladkaka med vaniljglass, kolasås & hasselnötter till efterrätt. Till varmrätten valde vi tre olika tillbehör, varav jag fokuserade på vikentomaterna och rödbetorna med rökt majonnäs (vilket var jättegott!) och Maxi på pommes fritesen.

IMG_1215

 

Tidigare på dagen råkade jag för övrigt ut för årets hittills galnaste åskregn och hade blivit helt dränkt om mina in-laws inte hade varit så välförsedda med regnkläder. Voilá – ett tält till vagnen (invigning av regnskyddet!) och ett till mig.

IMG_1214

 

Sen fick jag faktiskt en födelsedagspresent också, förutom myskvällen på Oaxen, som jag hoppas kommer bli helt grym. Jag har nämligen fått tips av min coach att testa jonglering för att bli bättre på att vara närvarande i nuet, och det hade Maxi snappat upp så här är min present. Tre fina bollar! Texten på kartongen är namnet på företaget som säljer bollarna, men den som känner mig kan nog också se ironin – jag behöver inte fler bollar i luften, snarare färre 🙂 Återkommer om hur det fungerar, när jag har haft tid att öva lite!

IMG_1218