Etiketter

, , , , , , ,

Det har verkligen inte blivit mycket skrivet här den senaste tiden, känns lite dumt men faktum är att det beror på något så bra som att hela familjen har semester tillsammans och då blir det inte mycket datortid. Jag har prioriterat att vara ute och tillsammans i stället och det är nog inte så dåligt. Framöver kanske jag får till fler inlägg med telefonen, då blir det förmodligen lättare att få det gjort. Nu har jag i alla fall Maxi på svensexa, Ninja ute med barnvakt och Lynx i bärselen så nu ska jag i alla fall lyckas få till en snabbsummering i bilder av tiden sen det senaste inlägget. Sen blir det åter till semestern en vecka till!

IMG_1125

Kristinebergs plaskdamm, underbart ställe för en tvååring som Ninja! Vi har varit där flera gånger och det är lika roligt varje gång.

IMG_1126

Tidig middag i solen på Texas Long Horn ett stenkast från plaskdammen. Ninja åt en hel hamburgare och jag tog Traditional Texas Chili som var supergod. Tortillabröden fick dock ligga kvar tillsammans med tomatsalsan som inte höll samma kvalitet som resten.

IMG_1129

Läggning pågår – ett projekt som har blivit lite svårare än förut. Men det innebär förmodligen att vi har fått det som de flesta andra. Här har Ninja förhandlat med sin far och fått berget (eller bordet) att flytta sig. Vi kommer få det tufft med veckopengsförhandlingarna framöver…

IMG_1144

Sandlådan på innergården, som vi har använt alldeles för lite. Men det är bara morgonsol där, så det gäller att passa på.

IMG_1156

Fler vackra blommor från fina vänner. De stod i nästan två veckor, förmodligen eftersom jag snittade om dem och bytte vatten ett par gånger. Helt osannolikt från mig som dödar alla växter på ett par dagar annars.

IMG_1166

Underbara kesoplättar som jag har skrivit om förut och som gör sig fantastiskt bra i sällskap med skivad fetaost, basilika och balsamicocreme. Rekommenderas mycket varmt!

IMG_1190

I dag när det är typ 27 grader ute känns det konstigt att jag köpte varm choklad för några dagar sen, men då var det väldigt rimligt. Och supergott! 74-procentig lyxchoklad från Cajsa Warg med en enkel espresso i blev det när jag skulle leka lattemamma.

IMG_1197

 

Lilla Lynx sover gott, vilket hon gör nästan alltid när hon inte äter. Vilket hon också gör nästan alltid. Och det tackar jag för, för då kan jag äta ännu mer god mat än vanligt eftersom den går i princip direkt till henne 🙂

IMG_1204

 

En klassisk men ändå lite annorlunda fotbild från en paus i gårdagens lunchpromenad. Lynx ammar, jag äter raw food-glass från Blueberry Lifestyle på Rörstrandsgatan (jättegod!) och Ninja sover i vagnen.