Etiketter

,

Ibland blir saker inte riktigt som man har tänkt sig. Efter Ninja har jag för mig att jag började träna efter typ två veckor, försiktigt så klart men ändå. Nu är Lynx 17 dagar gammal och först i dag har jag gjort något annat än promenerat, och det var sannerligen inte mycket jag gjorde. Men det finns skäl till det.

Ett skäl är att motivationen att träna faktiskt inte har varit så stark som jag hade trott eftersom jag sover ganska lite om nätterna, har två barn i stället för ett att ta hand om och Lynx vill äta mycket mer än Ninja gjorde så jag har ofta henne i famnen. Ett annat är att jag faktiskt lyckades sabotera mina magmuskler förra gången, så min mage blev aldrig riktigt platt igen även om jag var i bra form i övrigt. Så den här gången tänkte jag vara mer försiktig.

Planen nu är att använda en app jag har hittat, Mammamage, för det som står i den verkar väldigt klokt. Förra gången gick jag direkt på plankor och stora muskler och även om jag väntade länge med raka situps så var det ändå uppenbarligen inte bra. Den här gången tänker jag börja inifrån och jobba stenhårt med både inre coremuskulaturen och bäckenbotten, så jag får en stark grund att jobba vidare på.

iPhone_2

Nu är frågan bara när jag kan börja träna annat också och hur jag ska veta det. Det står en del i appen om tester men jag är inte säker på att jag förstår vad det innebär för just mina magmuskler och min kropp. Måste rota vidare i det för min rygg, mina armar och mina ben behöver verkligen få lite uppmärksamhet igen innan jag blir en liten räka som inte orkar något alls…