Etiketter

, , , , , ,

I går fyllde världens bästa Ninja två år och i dag var det dags att ha kalas! När hon fyllde ett var vi först på Gröna Lund och sen hade vi halva släkten på besök, och allt det tillsammans kändes som lite mycket för en så liten tjej. Därför gjorde vi det i lite mindre skala i år och bjöd bara den närmaste familjen, hennes gudföräldrar och de vänner hon känner bäst. På grund av semestern blev det en hel del avhopp men till slut blev det ett precis lagom stort gäng som firade vår stora lilla tjej!

IMG_1099

Som tur var så var det jättefint väder, så vi var nere på innergården. Roligt för barnen som kunde springa och cykla runt och leka, mindre roligt kanske för föräldrarna som fick turas om att springa efter.

IMG_1104

Tårtan var den supergoda LCHF-kladdkakan som vi provade för ett tag sen, dekorerad med jordgubbar och ett ljus som såg ut som siffran 2. Till den hade vi massor av jordgubbar, hallon, blåbär och vispad grädde. Jätteenkelt att göra och väldigt populärt! Vilket känns väldigt skönt, inte minst med tanke på hur diskussionerna går i medierna just nu. Många verkar bli väldigt provocerade av att andra väljer att inte servera kakor, godis och glass på barnkalas, men så reagerade ingen av våra vänner. Och Ninja själv älskar bär och mörk choklad, så hon var hur nöjd som helst.

IMG_1096