Etiketter

, , , ,

Nu börjar det bli ganska frustrerande att Liten inte har kommit. Även om jag vet att jag inte borde börja vänta förrän efter Dagen D (som var i går) så är det så svårt att låta bli. Och jag vill ju bara att nästa skede i livet ska börja, för även om det säkert kommer bli kämpigt på många sätt så är det ju ändå det vi har väntat på i typ ett år nu – och jag är verkligen inte bra på att vänta. Särskilt inte när jag inte kan sysselsätta hjärnan med jobb eller andra saker som stjäl uppmärksamheten utan i stället bakar sandkakor och matar getter med Ninja, som är ledig från förskolan sen i måndags. Det må vara mysigt, och som tur är har vi ju vädret på vår sida, men åååå, kom ut nu…

IMG_0960

I går cyklade vi till Augustendals 4H-gård i Solna. Bra tips för den som inte känner till den: förutom djur finns det även en fin lekpark och promenaden längs vattnet är jättefin. Notera nässlorna längst ner på bilden – jag hann bränna mig två gånger men lyckades rädda henne. Win!

IMG_0963

Senaste upptäckten i Kronis: en tankstation för cyklarna. Kön ringlar lång nära alla förskolor är där och kör omkring.