Etiketter

, , , , , , ,

Genomtänkta och halvtänkta tankar finns i huvudet men orkar inte riktigt komma ut i dag, så jag piggar upp mig själv i regnet med några bilder från de senaste dagarnas sol och värme. Om väderprognosen stämmer så ska det bli lite bättre i morgon. Håller tummarna för det och sover en liten stund så länge. Det är också vardagslyx!

IMG_0914

En ny bekantskap som jag tror hette coccacino (med mindre mjölk än en cappucino men mer än en macchiato) som bara var så rätt på Skeppsbron i går morse. Dessutom var tjejen i kassan på Albert & Jack’s hur trevlig som helst. Rekommenderas varmt!

IMG_0910

Efterrätten efter tisdagens grymma lunch på mysiga Piren: rabarber- och jordbgubbskompott med vaniljglass och mandelcrunch. Själva lunchen var också fantastisk: grillad gödkalv med rödvinssås, béarnaisesås (som jag inte åt så mycket av men ändå) och en side caesar salad till.

IMG_0909

Underbara vackra Karlbergskanalen i måndags kväll.

IMG_0906

God middag på Bebe på Rörstrandsgatan i måndags: tandoorikyckling med massor av tillbehör som vi delade på. Från höger är det butter masala-sås, paprika- och fetaoströra, kycklingen, spenat med parmesanost, rostade grönsaker och mango- och koriandersalsa. Plus lime och picklad lök som kom med kycklingen. Supergott!

IMG_0883

Fantastisk cheesecake-glass från StikkiNikki på Götgatan. Kan dock inte garantera att den finns där om ni går dit, för de byter smaker varje dag. Jo, det är säkert, jag har kollat! Men så mycket är så gott. Chokladsorbeten var kanske lite söt men ack så god ändå.