Etiketter

, ,

Vad skönt det är att fixa saker! För första gången på vad som känns som evigheter (eller kanske någonsin?) så har jag faktiskt tid att göra det. Att kunna bocka av saker från att göra-listan – och dessutom ha ro att komma på nya saker och göra dem ganska snart – känns hur bra som helst. Och det utan stress. Lyxtillvaro för en produktivitetsknarkare som jag!

Som grädde på moset har jag också hittat en ny bra app som jag har samlat alla mina att göra-saker i: Any.do heter den och finns både för iPhone och Android. Och som tillägg till både Google Chrome och Gmail. Så mycket bättre än att ha flaggade mejl och uppgifter i Outlook, stjärnmärkta mejl i Gmail och en massa andra saker i sms, öppna flikar i browsers och på olika lappar!

any-do

Inser när jag skriver det här att det kanske låter ganska märkligt att vara så glad över en sån sak, kanske till och med lite sjukt, men det struntar jag faktiskt i. Jag mår bra av ordning!