Etiketter

, , , , , , ,

Det undrar jag när jag ser datumet för sista inlägget. Sen tittar jag i kalendern och ser vad som hände.

Dels har jag haft luncher bokade alla dagar: på härliga Grill på onsdagen, på helt godkända men numera kanske inte så speciella Imperiet i Skrapan (som kör thaibuffé från Pong) på torsdagen och på alldeles för okända kvarterskrogen Baron Steakhouse ett stenkast hemifrån på fredagen. Jag hade glömt hur bra deras salladsbuffé var (bland annat finns det pressgurka, som jag bara älskar!) och hur trevliga de är. Maten är så klart också riktigt bra, annars skulle jag inte gå dit. Rekommenderas varmt!

Sen har kvällarna också varit vikta till olika aktiviteter. På onsdagen fick jag och Ninja besök av en kompis som har bott alldeles för länge utomlands nu (och tyvärr fortfarande gör det) och hennes tre barn. Vilket på något märkligt sätt nästan var lättare än att ha besök av ett barn. Härligt är de roar sig själva! Torsdagen var jag på årets första AW på Mälarpaviljongen – dock fortfarande utan rosévin. Men nu är det bara veckor kvar till jag också får ta ett glas i solen! Fredagen hade vi picknick i Rålis, vilket vi också hade i dag. Underbart i sommarvärmen!

IMG_0851

Under övrig tid har jag jobbat med släktföreningens tidning, fortsatt beta av saker från min evighetslånga att göra-lista, städat lite på vinden, initierat projektet att sälja av lite möbler, varit på födelsedagskalas, tittat på fyra hus (varav två var riktigt fina!) och hanterat vardagen i största allmänhet. På något märkligt sätt har jag det nästan stressigt fast jag inte jobbar längre. Men än så länge går det ju, får se hur det blir när Liten kommer ut.

Nu ska jag sova, för det behövs. Men jag måste också få skrivet att jag fick sovmorgon i morse och därmed sov nästan åtta timmar, vilket är något slags rekord för det senaste året tror jag. Och att läggningen i kväll gick jättebra. Små korn av vardagslyx som gör en varm sommarkväll ännu bättre.

God natt världen!