Etiketter

, , , , ,

I dag har det varit en riktig toppentisdag! Inte nog med att det har varit riktigt sommarvarmt, jag har också fått äta en jättegod lunch med trevligt sällskap, byta frisyr (inte P!nk-kort, men stor skillnad!), fynda en handväska och en jacka, få nya skor från SATS och sen som avslutning ge min käre man stryk i femkamp på Grönan och fira det med middag på alltid lika härliga sommarstället Josefina. Underbart!

Bilder på sakerna kommer i morgon, men här är några bilder från resten av dagen:

IMG_0826

Först den goda lunchen på Ecoist, en liten hälsobutik där de också har några bord för den som vill fika eller äta. Ekologiskt och supergott! Jag tog LCHF-varianten av dagens rätt, men den fanns också som GI, då med ris och vildris.

IMG_0833

Sen var det ny frisyr som gällde, hos bästa Lena på Kammar’n som bara ligger två kvarter från Ecoist. Så här såg jag ut före klippningen…

IMG_0839

…och så här efter. Det syns kanske inte jättetydligt, men det är mycket kortare, lockigt och dessutom uppklippt. Kul med förändring!

IMG_0842

Och så beviset på min femkampsseger. Den var knapp, men den var min! Och det trots att jag gjorde en tokmiss och sköt en sexa på sista skottet i luftgevärsskyttet.

Femkamp på Grönan är för övrigt en rolig tradition för oss, för en av våra första dejter var just femkamp och jag vann. Även skyttet. Vilket  tog Maxi rätt hårt, eftersom han hade pratat hela vägen dit om sina skyttepriser från lumpen och att han var oslagbar. Sen sköt jag 9-9-10-10-10 och så var det bra med det! 🙂