Etiketter

, , , ,

I dag blir en hektisk dag så bara helt kort: Vilken kick det var att se P!nk i går! Jag har aldrig sett henne uppträda förut så jag kan inte säga hur det brukar vara, men herregud vilken show – och vilken form hon var i! Om jag fick välja en röst och en fysik helt fritt från vem som helst så skulle jag lätt ta hennes. Jag skrev på Facebook att om jag klipper mig kort, tar sånglektioner och börjar med repakrobatik om några månader så vet alla nu varför. Och att nu har jag ett träningsmål: att se ut som hon om ett år eller så 🙂

Här är några bilder som visar vad jag menar, tyvärr från en annan show eftersom vi satt för högt upp för att kunna ta bra bilder, men det såg likadant ut i går.

pink-the-truth-about-love-tour-1-1360926403-view-1S

Så här började det: hon kom upp ur golvet och körde Raise Your Glass samtidigt som hon genomförde ett helt nycirkusnummer i gummiband. Kickstart!

tumblr_mi74fe0FlL1rlb6iho1_1280

Sen blev det några nummer i den här outfiten. Kolla magen! Hon har en dotter som är lika gammal som Ninja, så uppenbarligen är inget omöjligt – bara man tränar lite akrobatik, vill säga…

pink-the-truth-about-love-tour-3-1360926405-custom-0

Ett av de andra akrobatiknumren, minns inte vilken låt det var.

Pink performs on the first night of her Truth About Love tour in Phoenix

…och den här är från slutnumret. Det syns inte på bilden, men vad hon gjorde var att hon bokstavligen flög genom hela Globen samtidigt som hon sjöng So What. Ringen runt magen gjorde att hon kunde röra sig tredimensionellt och vajrarna kunde dra henne i både sid- och höjdled, och med en galen publik runt om var det helt magiskt. Inget för den höjdrädde, men jag hade mer än gärna gjort det!