Etiketter

, , , , ,

Som tur var så var dippen i torsdags bara en väldigt tillfällig liten historia. Ilskan smälte bort under natten och efter en riktigt trevlig (och god) fredagslunch på gamla favoritrestaurangen Rött med en av mina mer sentida efterträdare på SSCO var ordningen återställd igen. Den nya ordningen, ska tilläggas. Den där jag faktiskt mår väldigt mycket bättre än innan, är mycket gladare och har mycket mer energi. Det är så skönt att det har blivit så! Att slippa ha ont i ryggen bidrar så klart, men förmodligen är min nya frihet också en viktig del i det hela. Det ska bli väldigt spännande att se vad det blir av mig framöver!

Men nu var det i dag jag skulle skriva om. Lilltjejen verkar börja vänja sig vid att sova i en stor säng och kom inte tassande förrän 05.45 – och sen somnade hon om i vår säng till 07.30. För oss är det en riktig sovmorgon! Sen åt vi frukost alla tillsammans för första gången på jag vet inte när och hade det jättemysigt ända fram till 9-tiden. Sen fick det bli ett bad för att sanera bort all utspridd kaviar och sen en supermysig stund i lekparken i solen och lunch på mysiga Vurma på Polhemsgatan. Deras sallader var tyvärr inte lika bra som jag mindes dem, i alla fall inte min kyckling-chévresallad, men det hembakta brödet gick inte att låta bli och resten av familjen var jättenöjda med sin grillade macka och yoghurt med hemgjord müsli.

För övrigt så gick vi förbi något ganska roligt på vägen till lekparken. Så här står det på en mattaffär på Hantverkargatan:

IMG_0809

…men så här står det på ICA-affären som ligger precis till höger om mattaffären – i samma hus:

IMG_0810

Vad ska man tro? Ska huset rivas eller inte? Och när i så fall? Inte lätt att veta 🙂

Efter lunchen gjorde vi en liten sightseeingtur på Lidingö för att lillan skulle få sova innan eftermiddagens ettårskalas, som var just på Lidingö. Att hänga på en solig veranda med pool och jättegott fika (kunde så klart inte låta bli kladdkakan) var nog det bästa vi kunde ha gjort i eftermiddag. Med tanke på det fick middagen bli enkel, så nu har en grillad kycklingklubba och en massa små cocktailtomater fått göra kladdkakan sällskap i magen och jag kommer förmodligen att slockna alldeles strax – i nytvättade mysiga sängkläder! Vardagslyx när den är som bäst.