Etiketter

, , , ,

I går och i dag har varit två helt grymma dagar. Trots att jag inte har sovit mer än vanligt har jag ändå varit jättepigg och jätteglad, förmodligen för att jag dels har gjort en massa roliga saker och träffat härliga människor som har gett mig energi, dels har fått vara utan knivarna i ryggen i flera dagar och därmed har kunnat både ligga på rygg och röra mig nästan fritt. Och det är helt underbart när det inte har gått på ett tag!

Så jag hade tänkt skriva ett bubbelglatt inlägg om just det, hur härligt allt kändes, men så var det någon som tyckte att sova inte var en bra idé. Och en timme senare hade all lust att skriva glada inlägg försvunnit. Så det här blir ett surt och grinigt inlägg i stället, från en trött och frustrerad Jenny vars kväll inte alls blev som det var tänkt och som dessutom rasade från toppenhumör ner till riktigt dåligt humör. Frågan är om det inte är lite värre än att bli sur när man redan är lite nere.

arg_136550327

Fast det är det nog inte. Och det blir nog bättre i morgon. Även om det inte känns så nu.

Övergår till projektet försöka-sova-med-ilska-i-kroppen. Önska mig lycka till…