Etiketter

, , , , ,

På något konstigt sätt hinner man aldrig göra allt det där man har tänkt sig, men jag hann faktiskt med ganska mycket i går ändå. Och det utan att stressa. Sömn och gym blev inte av men det gör inget, för jag kan ju faktiskt ta igen det i dag. För jag är ledig i dag också! Och många dagar till! Tjohoo!

Efter att ha fått läsa hela SvD (minns inte när det hände sist) med en kopp kaffe till hade jag ett riktigt bra utvecklingssamtal med min närmaste chef på Sats, som jag hoppas leder till både fler och roligare klasser när jag får min kropp tillbaka från Liten och kan träna igen. Just Soma Move (bilden nedan) blir det nog inte, men vi får se om jag kanske kan hinna licensiera mig i Pilates eller möjligen ViPR. Spännande!

_K2Q5968

Sen har jag fortfarande inte riktigt fått ordning på hemmakontoret än, så jag valde att bocka av andra saker på att göra-listan i stället. Till exempel att gå till jobbet och lämna tillbaka nycklarna, med en liten lagom omväg i den strålande solen. Totalt gick jag 15,6 km i går, vilket kändes, men det blev inga knivar i ryggen av det och det är jag evinnerligt tacksam för. Hoppas verkligen att det inte kommer tillbaka!

IMG_0778

Omvägen gick över Västerbron. Utsikten därifrån är svårslagen. Stockholm är så vackert!

IMG_0781

Här är den lilla kanalen mellan Långholmen och Söder. Så grönt och så härligt att båtarna är ute. Sommarkänsla på riktigt!

IMG_0785

Ett av dagens sista event var årets andra middag på Mälarpaviljongen. Jag har ju som plan att prova igenom i princip hela menyn där eftersom allt verkar så gott och näst ut efter halloumiburgaren var deras fisk- och skaldjursgryta. Inte den bästa jag har ätit, men helt godkänd. Och perfekt eftersom det på något magiskt sätt lyckades gå från klarblå himmel till mulet på den kvarten det tog att gå dit. Resten av familjen var väldigt nöjda med sina köttbullar, så de rekommenderas också!