Etiketter

, , , ,

Det var ett av adjektiven som någon av mina fina kollegor hade skrivit till mig i går när jag blev avtackad på jobbet. För så var det. Efter nästan fyra år gjorde jag min sista dag på Westander i går. Jag har nog inte riktigt förstått det ännu, antar att det kommer nästa vecka när jag plötsligt inte ska dit längre, men det var rätt beslut och det känns jätteskönt. Även om det blev väldigt sentimentalt när jag fick så fina ord, blommor och presenter!IMG_0772

Det är för övrigt en väldigt fin tradition: alla kollegor får ett mejl av vd där han ber om tre adjektiv om personen som slutar. Sen sammanställs de till ett fint papper som man kan ha på skrivbordet på sitt nya jobb – eller om man som jag inte går till ett nytt jobb, på hemmakontoret.

IMG_0770IMG_0769

Fikat var också bästa tänkbara för mig. Färska goda bär och en riktigt mörk chokladmoussetårta. Yum!

Vad ska jag göra nu då, kanske någon undrar? Svaret är att det gör jag också. Det är just därför jag har valt att ta chansen att vara helt ledig under min föräldraledighet och även ett tag innan, så jag får tid att fundera över det. Om Liten följer planen ska den inte komma förrän 19 juni, så fram till dess tänker jag försöka vara strukturerad om dagarna och fundera över vad jag vill göra med min tid. För det är ju den stora frågan: vad vill man fylla livet med? Det jag har insett är att med små barn är fritiden ganska styrd och då blir jobbet (eller det man ägnar sig åt professionellt) ännu viktigare eftersom det är så mycket tid som går till det.

Om någon har tankar eller idéer om vad jag skulle kunna tycka om att göra – och göra bra – får ni mer än gärna tipsa mig. Än så länge har jag bara ganska övergripande och luddiga tankar, så jag måste försöka konkretisera dem lite mer. Väldigt kort tänker jag att jag vill bredda mig och jobba med fler saker än bara pr, få in mer av träning och hälsa, ha rätt människor omkring mig, vara en del av ett gäng som jobbar mot samma mål, att få energi och roliga saker att berätta av det jag gör och gärna göra världen lite bättre. Och några till saker som jag säkert har glömt. Ganska luddigt som sagt, men det ska bli klarare framöver!