Etiketter

, , , , ,

I går måste ha varit min turdag. Eller en turdag i alla fall, för det måste ju komma fler, eller hur?

20130514-093334.jpg

Först vaknade jag piggare än på länge, efter att ha fått sova mer ostört än vanligt tack vare att min fine man tog lilltjejen på natten. Sån skillnad det gör att slippa gå upp! Även om man ändå vaknar så går det så mycket lättare att somna om. Dessutom vaknade jag utan ont i korsryggen för första gången på flera veckor – och det satt i hela dagen. Lyx!

Och sist men inte minst lyckades jag vinna en läsplatta, en Letto från Adlibris, tack vare att jag bytte sittplats i pausen på kvällens event: Books & Dreams författarkväll. Det var för övrigt också lite tankeväckande. Författare och entreprenörer kommer verkligen i alla former. Det kanske finns en sån i mig också?

20130514-093520.jpg