Etiketter

,

En sak som den här bloggen faktiskt har fått mig att göra är att gå på fler event. I kväll var det ett sådant, nämligen tidningen och nätverket Passion for Business femårsjubileum. Jättetrevligt ordnat på Clarion Sign, med god mingelmat, trevligt mingel och sen samtal på scen med efterrätt och rosévin på borden.

20130422-220445.jpg

Bland personerna på scen var Lena Apler (vd på ett företag som heter Collector) och Natalia Brzezinski (journalist, bloggare och gift med den amerikanske ambassadören i Sverige) intressantast att lyssna på. Jag ska läsa på lite mer om dem, där tror jag det kan finnas en hel del inspiration! Och sen var det lite roligt att personen som berättade om exempel på framgångsrika kvinnor på Island hette Olof i förnamn – fast det var en tjej. Det är hon som talar på bilden nedan.

20130422-220346.jpg