Etiketter

Jag vet inte hur ni tänker, men jag är väldigt skeptisk mot kedjemejl och skickar därför de flesta jag får direkt i papperskorgen utan att ens läsa dem. Men ett som kom läste jag faktiskt till slut, eftersom det kom från min mamma och där har jag för mycket dåligt samvete inblandat för att slänga allt. Och det var ganska bra att jag gjorde det, för det fanns faktiskt en hel del riktigt smarta saker i den här listan. Jag har till exempel aldrig förstått hur man ska vika ett dra-på-lakan så det blir platt, och om jag hade tagit bilder på folk som jag har lånat ut saker till (eller som jag har lånat saker av) skulle det ha underlättat mitt liv ganska mycket.

För den som är som mig och inte vill läsa hela listan men ändå vill veta hur man viker ett dra-på-lakan så går det till så här:

20130417-205830.jpg