Etiketter

, , ,

Nu har jag gjort något så ovanligt som att vara hemma från jobbet i två hela dagar utan att vara helt utslagen. Det har nog aldrig hänt förut. I vanliga fall går jag alltid till jobbet (och ja, jag går faktiskt, fast det är drygt 4 kilometer) om jag bara tar mig ur sängen på morgonen, men nu kändes det faktiskt inte rätt att göra det. Så i två dagar har jag bara varit hemma, inte träffat någon utom min lilla familj och inte jobbat alls.

Och kanske viktigast av allt: båda dagarna har jag sovit middag. I går blev det en dryg timme och i dag en timme och varje minut var guld värd. På något sätt ska jag försöka få in fler powernaps i vardagen den sista tiden som gravid, för det behöver jag verkligen. Tack kroppen för att du sa till mig om det!

d8338cd2-02b5-42db-ac8c-17156e376154

I går orkade jag inte riktigt laga mat men i dag blev det i alla fall en någotsånär vettig middag: kycklingfilé med röd linsragu och en enkel sallad. Receptet (och bilden ovan) kommer från Arla, men jag brukar skippa lammfärsbiffarna – även om de faktiskt också var goda – och couscousen och bara göra röran.