Etiketter

, ,

Apropå gårdagens inlägg så vaknade jag i dag med ont i halsen och tungt huvud. Det känns som att kroppen försöker säga något till mig, typ ”vila nu då, idiot!”

nallesjuk_18512696_22288091

Problemet är att jag inte vet hur man gör. Jag har verkligen växlat ner på tempot i livet, ganska mycket till och med, och det redan innan jag blev gravid. Men trots att jag tycker att jag är helt apatisk ibland så verkar det inte vara stillhet jag behöver, eller så räcker inte det. Kanske är det så enkelt som att frånvaro av aktivitet inte räcker för att ladda batterierna, det kanske behövs aktivitet i stället, fast annan aktivitet än den jag brukar ha?

Träning fungerar fortfarande för att ge mig energi, men just när man är sjuk går ju det inte så bra. Och jag har inte lyckats få in det i livet på samma sätt som vanligt heller under senare delen av graviditeten eftersom jag inte har fasta klasser på Sats längre. Kanske är det där felet ligger? Eller sitter det kanske i huvudet? Jag har fått många tips om meditation, men jag har hittills aldrig lyckats hålla koncentrationen. Kanske lite symptomatiskt…

Tips, någon? Tills jag vet hur jag ska göra ska jag i alla fall försöka sova middag och komma i säng i tid på kvällarna. Det bör ju i alla fall inte vara negativt.