Etiketter

, ,

Just nu sitter jag på ett tåg någonstans på vägen mellan Dalarna och Stockholm. Ute svischar träd och snöiga fält förbi, i magen har ett äpple och en chokladboll just fått sällskap och i händerna har jag min telefon. Perfekt tillfälle att summera två dagars konferens innan det är dags att byta om och ladda för nästa event!

Om någon ska på konferens den närmaste tiden där prio är teambuilding och jobb kan jag rekommendera Klockargården i Tällberg. Om det finns tid till fria aktiviteter skulle jag hellre välja att åka utomlands, men annars finns det fördelar med att kunna åka tåg hela vägen och sen ha allt nära.

För allt var verkligen nära och viktiga saker som rum, mat och fika var mer än godkända. Till och med teambuildingaktiviteterna var ganska roliga även om de inte alls var min typ av saker, för vi hade kul ihop. Några bilder:

20130412-172904.jpg
Utsikten från min lilla soliga balkong. Tydligen såg man Siljan från andra sidan, men där var det ingen sol. Win some, lose some…

20130412-173342.jpg
Finn två fel… En av aktiviteterna var att måla Dalahästar. Inte min paradgren, men jag löste det genom att leta upp bilder på Google och rita av och då gick det faktiskt. På ena sidan av en vit häst blev det en liten ninja, på andra sidan texten Ninja med teckenliknande stil. En mer begåvad kollega ritade en röntgenbild på sin svarta häst. Imponerande!

De andra aktiviteterna blev det inga bilder på. Kroksmidet hoppade jag över och på tunnbrödsbaket var jag för fokuserad på att baka och smaka på det supergoda brödet för att fotografera. Tyvärr så tycker jag ju att nybakat bröd är bland det godaste som finns, så ibland klarar jag bara inte av att hålla mig ifrån det. Men men…

20130412-173424.jpg
Och till slut: middagsmenyn. Tyvärr var presentation inte kökets främsta styrka, så det blev inga bra bilder. Men det var gott, särskilt rödingen och älggräspannacottan.

Nu börjar det dra ihop sig, så nu får jag tränga mig in på toaletten och krypa i den lilla svarta inför träffen med min toastmasterorden. Och ladda för en festlig fest med tusen dryckesvisor på nykter fot. Det kräver sin kvinna, men jag har som mål att ha lika kul som alla andra. Håll tummarna för mig!