Etiketter

, ,

Tidsförvirrad brukar jag vara ibland, men årstidsförvirrad har jag nog inte varit förut. Nu är jag däremot just det. I dag har vädret växlat mellan strålande vårsol och snöstorm med bara några minuters mellanrum och i går när jag var ute och gick en liten sväng vid Norr Mälarstrand var det ännu mer förvirrande.

beachvolley

Det första jag såg när jag kom till Rålambshovsparken var ett gäng som spelade beachvolley, vilket känns som ett vårtecken. Men att en av beachvolleyspelarna på bilden är barfota och har bar överkropp känns nästan som ett sommartecken. Med tanke på det så kändes det lite märkligt att bara några hundra meter längre bort se folk som gick och fiskade ute på isen…

IMG_0520

Men vad gör det när solen skiner? Och det gör den ju i dag också, även om det har snöat mellan varven. Tyvärr har vi inte kommit oss ut än, inte längre än till affären i alla fall, för vi hade brunch för morfar, farmor och farfar på förmiddagen och snart kommer ännu en omtyckt person och fikar. Och sen ska vi ha middagsgäster också. Min plan är att hinna träna lite däremellan och den bara ska gå i lås.

Eftersom middagen blir så nära inpå tittade vi lite på vad som går att få hemkört från olika restauranger, men landade nog i att laga själva i alla fall. Just nu lutar det åt att prova det vi blev bjudna på i går kväll, nämligen en jordärtskockssoppa från Arla och lägga till lite lax och kanske pinjenötter. Och en sallad så klart. Men först fika till nästa gäst. Hmm. Fruktsallad kanske?