Etiketter

, ,

I dag har världens bästa man gett mig sex timmars egentid. Det kanske låter både konstigt och lite, men den som har småbarn vet att varje minut utan ansvar och måsten är värd sin vikt i guld. Särskilt om man inte har så lätt att prioritera sig själv och sina egna behov, vilket jag har. Först behövdes en powernap, och nu bara njuter jag i fulla drag!

20130401-131142.jpg
Dagen till ära tog jag på mig nya kläder från topp till tå och nya skor – alla shoppingfynd från Köpenhamn och i ljusa vårfärger. Vitt upptill, trasiga ljusa jeans och ljusa skor. Och så nya väskan från Florida som pricken över i, mitt livs första märkesväska!

20130401-131223.jpg

Sen cyklade jag (på min nya cykel!) ner till Restaurang Piren, den perfekta platsen att vara på just i dag, och fick ett bord i solen. Årets första utomhuslunch, en jättegod fisk- och skaldjursgryta med vitlöksbröd till. Som jag faktiskt åt – ibland får man chansa. Håller tummarna för att magen inte blir arg, men det var i alla fall otroligt gott! Att hålla sig ifrån bröd är svårt när man tycker det är bland det godaste som finns…

20130401-131253.jpg