Etiketter

, , ,

Nu har det blivit så igen att tiden har sprungit iväg utan att jag har prioriterat tid framför någon av de tekniska prylarna som jag kan blogga med, så för att det inte ska gå ännu längre tid får det bli en summering i bilder så kanske jag lyckas återkomma till de enskilda delarna sen. En ska jag definitivt göra det om, och det är pajerna!

life-of-pi-poster-full1

I torsdags hade vi myskväll, vilket innebar en snabb middag på Marion’s Gastro Diner och sen Life of Pi på bio. Marion’s grej är egentligen att man kan bowla i samband med maten, vilket förmodligen är anledningen till att det är så konstigt mycket folk där. Caesarsalladen rekommenderas varmt i alla fall. Life of Pi däremot vet jag inte om jag vill rekommendera. Jag hade nog för höga förväntningar, för jag blev besviken även om den var väldigt vackert filmad.

På fredagen lyckades jag få in ett inlägg om min efterlängtade träning, vilket var den dagens stora event. Eller rättare sagt det enda som fastnade på bild och därmed det enda som kommer med här, för vi var också iväg på en mysig middag på kvällen. Lördagen däremot var mycket mer busy och det på ett bra sätt.

IMG_0476

Först köpte jag nämligen en ny cykel, snacka om vårtecken! Och äntligen kommer jag att ha något vettigt och stabilt att cykla på, det kommer bli så mycket roligare än med min gamla livsfarliga Rex. Bilden är inte den bästa (och den ser ju inte så sportig ut med barnstol på) men skenet bedrar… Den är svårt snabb, det känner jag! 🙂

IMG_0465

Sen var jag på promenad med fina Marianne och hittade ett vårtecken till: årets första vårblommor! Vi hittade ju massor i Köpenhamn för några veckor sen men jag har inte sett några här trots solen, förmodligen för att det är så kallt. Men nu är de äntligen här!

IMG_0467

Som grädde på moset hade vi sen middag hemma med ett par riktigt goda vänner som vi var på en helt galen mountainbikesemester i Rumänien med för några år sen. För att återuppliva gamla minnen (och se hur de reagerade) hade vi fixat cykelhjälmar åt oss alla och försökt återskapa delar av den hemska maten, bland annat de fyllda paprikorna på bilden och en totalt meningslös soppa. Stackarna trodde verkligen att det var allt de skulle få, så när de fick tacopaj i stället blev det stort jubel. Den ska jag återkomma till, och även ananaspajen vi åt till efterrätt.

IMG_0477

Och så var det i dag då. En underbart solig promenad längs Norr Mälarstrand och Skeppsholmen tog oss till Kastellholmen där ett vrak har kommit fram i lågvattnet. Sen var det middag med goda vänner igen, jättegod lax i ugn med sallad till och Valhrona-chokladtårta med bär till efterrätt.

Tror ni jag lyckas skriva om pajerna i morgon? Vi får helt enkelt se! 🙂