Etiketter

, , ,

I går var det torsdag och därmed dags för myskväll. Precis innan höll jag en föreläsning om pr som blev en väldigt bra inledning på kvällen, eftersom den dels gick väldigt bra och dels var på Marriott Courtyard. Därifrån var det nämligen precis lagom gångavstånd till restaurangen Katana vid Hornsbergs strand som jag hade bokat bord på, så vi gick dit i solnedgången.

20130322-223036.jpg
Summa summarum var det snygg inredning, jättetrevlig personal och både udda och god sushi, men tyvärr var det också lite tomt och gick lite för fort, så vi blev inte kvar så länge. Hoppas det tar sig till sommaren när det blir mer folk på strandpromenaden, för jag tyckte synd om dem…

I kväll hade vi hemmamys i stället och testade en ny fredagskasse. Vi brukar ju köpa från Cajsa Warg, men i går såg jag att Köttbaren hade börjat med en helgkasse och det måste ju provas. Resultatet? Vi kommer definitivt att köpa fler kassar därifrån också! De kostar 350 kr i stället för 250 som på Cajsa Warg men då är det tre rätter i stället för en och det var riktigt gott. Jag tog tyvärr inga bilder, men menyn talar lite för sig själv:

Gazpacho med chiliräkor och vitlökskrutonger

Las Vegas steak med vedugnsrostad potatis, marinerade tomater och bearnaisesås

Vit choklad-pannacotta med citrussallad

Med det i magen somnar jag gott och håller tummarna för att lilla dottern vaknar utan feber i morgon!