Etiketter

,

Jo, det gör det faktiskt, även om det snöar i mars! För förr eller senare blir det vår, vilket solen som lyser och värmer mellan snöstormsomgångarna är ett bevis på. Och snön kan också ge glädje fast den kommer under fel årstid, det fick jag se i morse när en liten tjej gick helt förundrad i orört nysnöfluff i lekparken. Värt att tänka på!

20130319-205652.jpg
Men hur viktigt det än är med väder och vår så är insidan ännu viktigare och där känner jag verkligen att det går åt rätt håll för mig. Egentligen är det inga stora saker, men varje liten sak är en början och en liten seger eftersom många av dem innebär antingen en ändrad vana eller en annan syn på eller inställning saker och ting – och ingen av de sakerna är lätta att ändra på.

Här är några av de saker jag har lyckats bli lite bättre på:

  • Att verkligen se den jag pratar med, ta in det han eller hon säger och ge respons
  • Att ta det lite lugnare och se världen omkring mig
  • Att hitta och gå på olika nätverksevent, föreläsningar och annat som inspirerar
  • Att komma ihåg att träna bäckenbotten – hur tråkigt det än må vara
  • Att lägga mig lite tidigare på kvällarna
  • Att känna mig trygg i mina närmaste relationer
  • Och sist men inte minst: nu känns det som att jag kan se slutet på graviditeten och börja längta tills Liten är född och tills jag kan träna och röra mig som vanligt, ha vanliga kläder på mig och äta vad jag vill

Kvar på att göra-listan finns fortfarande viktiga saker som att bli bättre på att vara närvarande i nuet, att stärka min självkänsla och bli tryggare och att hitta vad jag vill fokusera min energi på, men det kommer säkert vartefter. En sak i taget! Och som sagt, det går åt rätt håll!

20130319-211152.jpg