Etiketter

, ,

Som jag skrev härom dagen har det här varit en väldigt fullbokad vecka. Men trots det har jag ändå lyckats prioritera några saker som känns viktiga för mig, som att promenera i solen, prata med kollegor och att lägga mig lite i alla fall lite tidigt två kvällar i rad. Och jag har också hunnit med en hel del annat, exempelvis att frosta av frysen – ett av de där måstena som ofta bara ligger och gnager och inte blir gjorda. Men nu är det gjort, och det före klockan nio! Det är jag faktiskt ganska nöjd med.

Det blir inte heller sämre av att solen strålar ute, att jag ska få köra BodyBalance på Sats snart och att vi sen har en hel dag för mys med familjen som ska avslutas med en trevlig middag. Det ser jag fram emot! Nedan är två ljuspunkter från i går som avslutning, först vackra Karlbergskanalen och sen en riktigt god juice jag hittade.

20130316-093749.jpg

20130316-093810.jpg