Etiketter

,

Sen jag kom hem från resorna har allt gått i ett både på dagar och kvällar. Och hur trevligt det än är med olika aktiviteter så tar det tid – tid som då inte går att använda till annat, exempelvis att träna eller sova – eller blogga. Därför blir det inte ett inlägg om dagen som jag gärna skulle vilja, men det kommer nog när jag har fått in rutinen och får ihop schemat.

Eftersom jag inte hinner med allt jag vill (surt äpple att bita i men jag försöker) är mitt fokus just nu att gå till och från jobbet för att få ljus, luft och rörelse och att hitta olika nätverk att inspireras av. Plus så klart tid med familjen utan stress. Och att äta bra. Och jobbet. Det måste få räcka. Jag ska vara nöjd så. Tror ni jag klarar det?

20130314-072157.jpg

Äntligen spricker isen – får vi vår snart? Längtar!