Etiketter

, , ,

Nu sitter jag och Anna på flygbussen på väg hem från Arlanda och tittar på solnedgången. Tydligen ska det bli ännu kallare här än det var i blåsiga Köpenhamn men det gör inget, för så länge solen skiner har jag inget emot om det är 10-12 grader kallt. Och solen ska skina, tjohoo!

20130310-173431.jpg
I dag var en kortare turistdag eftersom vi skulle resa hem, men vi hann i alla fall med att shoppa lite till, i dag blev det tre linnen och en tröja i jättefina färger och jättemjuk kvalitet från Saint Tropez, ett (av många) märken jag aldrig har hört talas om. Och så lunch på Cafe Norden, samma ställe som i går – tråkigt kan tyckas, men det var faktiskt så bra! Jag åt en ”triple salad” med laxröra, samma goda broccoli-nöt-sallad som i går och en liten grekisk sallad. Jättegott! Focaccian var säkert också god men den och tzatzikin gav jag bort.

20130310-174122.jpg
Middagen i går gick inte heller av för hackor. Vi hade fått tips om en vietnamesisk restaurang som hette Lele Nha Hang, som visade sig ha allt från en cool bar och spännande industri-rislampor-modernkonst-miljö till jättegod mat och snabb, bra service. Och inte heller där var det särskilt dyrt med tanke på vad man fick för pengarna.

20130310-175043.jpg
Men hur härligt det än har varit att få ha en hel helg alldeles för sig själv så ska det bli mysigt att komma hem till min lilla familj nu. En fördel med att vara borta är att man får sakna det man har hemma så man uppskattar det mer. Och nu är jag snart där!