Etiketter

, , , , ,

Det här är en riktig lyxperiod för mig. Först Florida och nu Köpenhamn – med två kompisar och utan barn! Så här avslappnad har jag inte varit på länge. Hur härliga barn än är så tar det på krafterna att alltid ha en del av sin uppmärksamhet på någon annan. Nu passar jag på att shoppa, ära gott och bara njuta av solen och mina härliga vänner!

20130309-144526.jpg
Så här fin är lobbyn på Marriott där vi bor. I magen bor förutom Liten en god hotellfrukost.

20130309-183450.jpg
Bland det första vi såg ute var en hel bädd full av snödroppar och gula små vårblommor. Underbart!

20130309-183605.jpg
Lunchen blev också helt underbar – en morotssallad med valnötter och tranbär och en broccolisallad med jordnötter och färska fikon med kycklingfilé på sidan. Att en strålande sol värmde på ryggen gjorde inte saken sämre. Café Norden rekommenderas varmt!

Resten av eftermiddagen blev utan foton men inte mindre lyckad. Dels fick vi träffa en gammal vän, dels kommer ett par skor, tre klänningar, ett par jeans och en tröja att åka hem med mig – och det utan att alltför mycket pengar stannar kvar här. Summa summarum: en helt grym dag! Och den är inte slut än…