Etiketter

,

Sitter på tunnelbanan på väg mot ett invigningsmingel som jag ser mycket fram emot och tänker på något som jag ser ännu mer fram emot: egentid! Efter minglet ska jag nämligen sätta mig på ett cafe någonstans och äntligen läsa några av alla de intressanta tidningar och bloggar som jag inte hinner läsa annars och kanske också skriva något inlägg själv – utan stress! Att unna sig det känns riktigt lyxigt. Och som grädde på moset skiner solen förfarande. Så härligt! Bilden nedan är från promenaden till jobbet i morse, vackra Stockholm hälsar våren välkommen 🙂

20130307-172531.jpg
Minglet är för övrigt hos Läkarmissionen, en organisation jag har förmånen att få jobba med och som gör otroligt mycket bra saker. Sedan jag kom i kontakt med dem har jag gett flera gåvor från deras WebaidShop, bland annat vatten till Afrikas horn och två säkra förlossningar i Kongo, och jag har också blivit Skyddsängel för att ge gatubarn en ny familj. Jag tycker det är den perfekta presenten till någon som har allt, vilket de flesta har i dag: en gåva som hjälper någon annan att hjälpa sig själv till ett bättre liv. Och det känns bra att ge!