Etiketter

, ,

Vilken skillnad det gör när solen lyser! Man mår så mycket bättre på alla sätt, både fysiskt och psykiskt – särskilt om det är varmt och grönt och vackert ute också. Undrar om folk i Sverige generellt skulle må lite bättre och vara lite gladare om vi hade ett annat klimat? Jag skulle absolut göra det i alla fall!

I dag är sista dagen i Florida så vi ska passa på och tanka sol och värme (även om det är mer soligt än varmt just nu), sitta på uteserveringar, äta glass och annat som inte går att göra hemma än. Sen är det bara att vänta på våren. Om jag har tolkat de senaste dagarnas uppdateringar på Facebook rätt verkar den vara nära nu. Jag längtar!

20130304-093613.jpg
Här är en suddig bild tagen genom bilfönstret under gårdagens tur till mysiga Palm Beach, där vi åt lyxglass från Sloan’s och tittade på ett bröllop som pågick i parken intill.

20130304-093724.jpg
Och här är min underbara frukost i morse: mango, jordgubbar, blåbär och keso med lite vaniljyoghurt. Den kommer jag sakna!