Etiketter

,

Jag är ingen shoppingmänniska och kan rätt ofta få panik modell ”kan inte någon bara komma och säga till mig vad i den här affären som jag passar i så jag får komma härifrån” när jag ska handla något. Om det inte är mat förstås. Eller möbler och inredning, det kan jag också hantera bättre. Men jättestora shopping malls fulla med kläder, skor, väskor, reor, märken och butiker jag knappt känner till tycker jag kan vara ganska stressande.

20130301-223217.jpg
Därför är jag extra nöjd just nu, för på två galleria-besök har jag lyckats köpa en massa saker jag behöver eller bara vill ha, utan att behöva leta runt i timmar i och bli superfrustrerad. På bilden syns min nya resväska, medvetet lila och inte svart som alla andra på bagagebandet och väldigt populär hos lilltjejen. Som för övrigt också blev väldigt populär bland alla andra i gallerian när hon drog runt på den. I den kommer jag att kunna bära hem två långkjolar, två koftor, världens skönaste tights och en klänning – och mitt livs första märkeshandväska. Och inget av det var särskilt dyrt, vilket känns ännu bättre!

De två sista bilderna nedan måste också med för att motivet är så knasigt. Vi trodde nämligen att det var bebiskläder, men icke: alla kläderna på bilden är för hundar! Och det är inte det knasigaste, för här är det också rätt vanligt att man köper vagnar till sina hundar och drar runt dem i, precis som bebisar. Stackars djur. Men säkert bra för affärerna…

20130301-223835.jpg

20130301-223853.jpg