Etiketter

, ,

En stor skillnad mellan Sverige och USA är hur mycket vänlighet och öppenhet man möter. Alla man möter på promenader här i USA hälsar och folk börjar prata med en helt utan anledning, till exempel i mataffären. I går var kronan på verket, när vi hittade en helt underbar fransk restaurang där servicen (och så klart maten) var så bra att alla var helt förälskade efteråt.

En ganska liten sak kan tyckas, men vilken skillnad det gör! Vi brukar fundera ibland på att bo utomlands ett år eller två och vänliga människor kombinerat med tropiskt klimat är onekligen rätt starka argument för det. Florida nästa, kanske?

20130301-103901.jpg
Bilden är från South Beach i Boca Raton. Till och med en mulen dag är det så varmt att strand och surfing lockar!

20130301-103933.jpg
Här är en zeppelinare som vi såg härom dagen. Visste inte ens att sådana fanns, men tydligen används de för att filma golftävlingar så det kan ha varit det som hände.