Etiketter

, , ,

Vilken energikick det är att få vara i sol och värme igen! Trots att det inte blev så mycket sömn under resedygnet har jag ändå känt mig mindre trött än jag brukar göra. Jag vet inte om det är ljuset och värmen eller att vi är lediga eller något annat, men det spelar inte så stor roll. Underbart är det i alla fall!

20130225-215556.jpg
Hittills har vi inte gjort så mycket, mest acklimatiserat oss hos våra vänner, men vi har i alla fall hunnit med en viktig sak: att besöka underbara Whole Foods. Jag tycker i och för sig alltid att det är roligt att gå i mataffärer i andra länder, men Whole Foods är extra kul. Jag skulle kunna gå runt i timmar bland alla fantastiska ekologiska produkter och skulle helst köpa hela affären, men fick nöja mig med det vi skulle handla och en jättegod sallad från deras färdigmatsbuffé.

20130225-215750.jpg
I morgon måste vi röra på oss lite mer, får se vad vi hittar på då. Promenad känns som en lågoddsare, men jag kanske också kör lite BodyBalance. God natt!