Etiketter

,

Den främsta anledningen till att jag har valt att jobba som gruppträningsinstruktör är den otroliga kick man kan få av att hålla en klass. Ibland bara stämmer allt, stämningen är på topp, alla hänger med och det känns som att hela gruppen verkligen jobbar tillsammans som en enda individ. Och märkligt ofta sammanfaller det med att förutsättningarna inte är de bästa. Som i går, när jag fick säga till min överfulla BodyBalance-morgonklass att jag hade vaknat förkyld och därför var en dålig förebild som tränade. Men så bra det blev sen!

20130224-102622.jpg
Om möjligt ännu sämre tajming var det att det också var kvartalsutbildning i BodyBalance i går. I vanliga fall är kvartalen chansen för oss instruktörer att ta i lite extra och passa på att kolla att vi gör rätt när vi kan se oss själva i speglarna. Och inte minst att inspireras av de fantastiska tränarna som håller i utbildningarna. I går fick jag nöja mig med det senare, men det räckte ganska långt eftersom underbara Kristin var en av dem som stod på scen. Nya programmet verkade inte riktigt lika bra som förra, men jag hoppas det kommer när jag lär mig det. Om två veckor får vi se. Nu: mot Florida!