Den här veckan har varit så fulltecknad och så full av inspirerande saker att jag inte ens har hunnit kommentera dem här. Eller så är jag bara för orutinerad för att lyckas prioritera det när jag har fullt upp. Här kommer i alla fall ett axplock:

20130222-064755.jpg
Att vinna pris som Årets pr-byrå och ta emot pris från Erik Blix å alla mina fantastiska kollegors vägnar var en härlig kick i tisdags. God mat hade de också på Stockholm Waterfront – och en underbar servitris som tog jättebra hand om oss.

Att vabba i onsdags var kanske inte direkt en kick, men det gav ändå chansen att hinna med en massa surdegar som har stått på att göra-listan alldeles för länge och det är värt väldigt mycket.

Onsdagen innehöll också kvartalsutbildning i BodyPump, som jag visserligen inte instruerar just nu men som verkar ha utvecklats en del sen sist. Så jag blev faktiskt lite inspirerad att köra det igen, även om det tidigast kan bli till hösten. Och det var skönt med lite styrketräning för mina ovana muskler!

20130222-064852.jpg
I går var också en riktig kick-dag. Fullt upp från ett riktigt bra frukostseminarium 07.00 med Passion for Business via jobb, träning, workshop och mysmiddag på Ett hundra ett till sista eventet XL-galan i Globen. Men fast allt gick i 190 knyck tappade jag inga bollar och allt gick bra. Flow, helt enkelt!

Så har det sett ut hittills. Och fredagen har inte börjat än. En ganska bra vecka, och bättre ska det bli!