Etiketter

, , ,

Tanken med den här bloggen är i och för sig att leta upp och skriva om saker som gör mig inspirerad och får mig att må bra, men det är inte så lätt alla dagar. I går var en sådan dag.

Den började med matförgiftning, vilket nog sällan är till någon större glädje för någon – och jag hoppas verkligen innerligt att den inte kom från mysiga Tabbouli. Jag har inte kollat med de andra i sällskapet än, men håller tummarna för att de slapp bli sjuka och att jag inte ska behöva undvika det stället i framtiden för jag gillar verkligen deras mat.

När jag sen äntligen hade börjat må bättre var det dags för myskväll med maken (världens bästa idé som jag lovar att återkomma till!), vilket vi i vanliga fall har varje torsdag men som dubbleras den här veckan på grund av att torsdag är Alla hjärtans dag – och biljetter till en förhandsvisning av en ny biofilm i går. Symptomatiskt för dagen visade sig den vara både bra och välspelad, men oj så deprimerande. Flight hette den om någon vill se den – eller undvika den.

Vad är då det inspirerande i det hela? Jo, dels att filmen faktiskt slutade lite ljust, och dels att jag vaknar i dag och känner mig ganska frisk och utvilad – och hungrig. Så nu ska jag gå och äta frukost, utan att må illa! Hej onsdag, här kommer jag!