I går var jag hos min duktiga sjukgymnast Martin som gjorde underverk med min ömma nacke och mina stela höfter. Vilken känsla det är att kunna gå symmetriskt, känna sig rak i ryggen och inte ha ont längre! Man glömmer lätt bort hur det ska kännas i kroppen när den långsamt knyter knutar på sig själv och gör att man blir sned och spänd. Tur då att det finns hjälp att få! Att unna sig det är vardagslyx som gör livet mycket trevligare.

Jag hittade Martin av en slump för två somrar sen när jag just hade fått barn och var på Löplabbet för att köpa bra skor att gå i. Några skor blev det inte den dagen, eftersom han konstaterade att mina fötter inte var riktigt återställda än efter graviditeten, men däremot en bokad tid på hans praktik. Sedan dess har han utvidgat sin verksamhet och även hjälpt flera av mina vänner, som alla har varit jättenöjda. Så har du ont någonstans, kolla med honom! Det kanske inte behöver fortsätta att vara så.