Inser just att jag inte har skrivit ett enda inlägg om träning än. Förmodligen beror det på att jag är lite sur på mig själv över att ha tappat farten mer än jag skulle vilja (och förmodligen också mer än jag skulle behöva) på grund av min än så länge ganska lilla gravida mage. Jag håller fortfarande i ett BodyBalance-pass på Sats varje vecka och ett pass för mina kollegor som alternerar mellan BodyBalance och cirkelträning, men det är allt. Förutom att jag försöker gå till och från jobbet (lite drygt åtta kilometer tur och retur) i princip varje dag, men det räknar jag inte riktigt. Jag har helt enkelt så himla svårt att få träningen att bli av om jag inte har ett pass att hålla i för kunder eller kollegor som skulle bli besvikna om det inte blev av.

Så jag får sätta lite press på mig själv här helt enkelt: Nu ska jag få in minst ett pass till i veckan som ger lite träning för överkroppen också, eller ännu hellre två pass! Det räcker med BodyBalance eller ett cirkelpass hemma, men det ska bli gjort. Så, nu har jag outat det. Och jag lovar att berätta hur det går, så jag får skämmas om jag misslyckas – och vara stolt när jag lyckas. För det ska jag göra.