Jag älskar att resa. För hur mycket jag än tycker om Stockholm och vårt fina hem så händer det något när jag kommer bort hemifrån. Plötsligt finns inga måsten eller borden längre (eller mycket färre i alla fall), vilket gör det mycket lättare att slappna av och uppleva det som finns runt omkring – vara närvarande helt enkelt. Och när man har haft det så ett tag brukar det också komma upp en massa intressanta tankar att prata om, på ett annat sätt än hemma i vardagen. Och till det kommer sen allt man faktiskt ser och upplever, från solsken och landskap till kultur, mat och människor. En massa positiva saker helt enkelt!

Vår senaste resa gick till Dubai. Eftersom jag inte hade upptäckt WordPress-appen än när vi var där nere så kommer reflektionerna därifrån först i efterhand, vilket inte känns optimalt men nu blir det så. Se kommande inlägg alltså!

20130119-201807.jpg