Etiketter

, ,

I somras hade jag några magiska dagar när jag lyckades känna mig riktigt ledig för första gången på jag vet inte hur länge. Jag minns inte ens när det kändes så bra sist. Och efter att ha stressat ner så mycket ville jag verkligen inte stressa upp mig igen, vilket har fått alla möjliga oväntade konsekvenser.

I korthet så var det som hände att jag började fundera på hur jag egentligen vill att mitt liv ska se ut. En av de viktigaste insikterna var att jag verkligen vill börja fokusera mer på att göra det jag själv vill, inte vad andra förväntar sig – eller ännu värre, vad jag tror att andra förväntar sig. En sådan sak är att leta sådant som inspirerar mig och skriva om det här. Än så länge går det inte så jättebra, men skam den som ger sig… Förändring måste nog få ta tid, även om jag så klart inte vill vänta. Den delen av min personlighet har inte ändrat sig!

Nu börjar det i alla fall utkristallisera sig hur jag skulle vilja att en dag ser ut, vilket är ungefär så här:

 • Vakna lagom tidigt när lilltjejen vaknar, typ 05.30
 • Äta frukost och mysa med familjen
 • Lämna lilltjejen 08.00
 • Läsa morgontidningen och dricka en kopp kaffe i lugn och ro
 • Börja jobba typ 08.45
 • Lägga mycket fokus på att bli bättre på att planera och delegera samt att nätverka och hitta nya intressanta uppdrag
 • Luncha med en kompis eller nätverksbekant, alternativt träna/ta en promenad på lunchen
 • Sluta 15.45
 • Hämta lilltjejen 16.00
 • Laga mat, äta middag och ha mys med familjen
 • Lägga lilltjejen 19.30
 • Och sen ha egentid med möjlighet att göra vad jag vill – till exempel att läsa tidningar och böcker, blogga och annat jag gillar.

Så, nu var det skrivet – då ska det bara bli av också!